Elia, tandarts in El Salvador | WereldOuders

Elia, tandarts in El Salvador

Wat leuk dat je er over na denkt om te gaan vrijwilligen voor WereldOuders! In oktober 2017 ben ik als tandarts vrijwilliger naar El Salvador afgereisd en heb ik daar twee weken de kinderen in het programma behandeld. (controles, poetsles, vullingen, tanden/kiezen trekken). Een ontzettende leuke en dankbare ervaring! De kinderen en medewerkers in het programma zijn ontzettend aardig en willen graag hun verhalen met je delen. Vaak erg schrijnend hoe deze kinderen in het programma terecht zijn gekomen, maar hoe ze er toch allemaal het beste van maken.

In het programma in El Salvador was iedereen heel behulpzaam en vooral ook heel nieuwsgierig naar mij. Doordat je ook echt op het terrein woont, spendeer je veel tijd met de kinderen en medewerkers van het opstaan en ontbijten tot aan het avondeten. Je wordt enorm betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en uitgenodigd voor alle spelletjes en filmavonden. 

Ik heb me heel welkom gevoeld in El Salvador en kan het iedereen aanraden om een keer vrijwilligerswerk te gaan doen voor WereldOuders! 

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top