Evenementen | WereldOuders

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze familiehuizen en de projecten in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Zuidas Businessride

Op vrijdag 24 mei 2019 organiseert WereldOuders de derde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die start en finisht op de Zuidas in Amsterdam en bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, en Restaurant á Deauville. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor de Zuidas Businessride!

WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 3 november 2018 heeft het gala een recordopbrengst van € 543.425,- ,- opgehaald. In 2019 vindt het WereldOuders Gala plaats op zaterdag 2 november. Voor meer informatie over het WereldOuders Gala 2019 klik je hier!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top