Evenementen | WereldOuders

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze familiehuizen en de projecten in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Het WereldOuders Gala

 

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 3 november 2018 heeft het gala een recordopbrengst van € 543.425,- ,- opgehaald. 

Voor meer informatie over het WereldOuders Gala 2018 klik je op onderstaande link.

Meer informatie over het gala

WereldOuders Island Challenge

De WereldOuders Island Challenge is een spectaculaire mountainbiketocht, die plaatsvindt van 23 november t/m 1 december 2018 en een bijzondere combinatie biedt van sportief bezig zijn en iets betekenen voor het goede doel. Tijdens deze achtdaagse mountainbiketocht, georganiseerd door WereldOuders, fiets je tijdens de zes fietsdagen ruim 400 kilometer door de binnenlanden van de Dominicaanse Republiek met onder andere prachtige ritten door het Los Haitises National Park, Samana en San Pedro Bay. Je maakt kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert in het familiehuis van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Met je sponsorgelden bij aan het werk van WereldOuders voor de kinderen in de familiehuizen in Latijns-Amerika. Het is een reis om nooit te vergeten!

Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande link.

Meer informatie over de WereldOuders Island Challenge

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top