Evenementen | WereldOuders

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze familiehuizen en de projecten in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 2 november 2019 heeft het gala een recordopbrengst van € 654.450,- opgehaald. In 2020 vindt het WereldOuders Gala plaats op zaterdag 7 november.

Voor meer informatie over het WereldOuders Gala 2020 klik je hier!

Mountainbike Ride

Op zaterdag 16 november organiseerde WereldOuders, samen met Merida en Reessjurts, de Mountainbike Ride. Tijdens deze mountainbiketocht legden deelnemers de Zandenwoud route af. Deze route is 51 kilometer lang en gaat door de bosgebieden ten zuidwesten van Apeldoorn. Voorafgaand aan de tocht was er een presentatie over de WereldOuders Island Challenge 2020.

Klik hier voor meer informatie over de Mountainbike Ride!

Zuidas Businessride

 

Op vrijdag 24 mei 2019 organiseerde WereldOuders de derde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die start en finisht op de Zuidas in Amsterdam en bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, en Restaurant á Deauville. 

In 2020 vindt een nieuwe editie plaats van de Zuidas Businessride!. De datum hiervoor wordt nog bekend! Klik hier voor meer informatie over de Zuidas Businessride! 

Rotterdam Businessride

Na het succes van de Zuidas Businessride in Amsterdam, organiseerde WereldOuders op vrijdag 27 september 2019, samen met citizenM hotels en Reessjurts, de allereerste editie van de Rotterdam Businessride! De Rotterdam Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer met na afloop een gezellige netwerkborrel. Een groot deel van het inschrijfgeld naar het huisjesproject van WereldOuders in Haïti!

Klik hier voor meer informatie over de Rotterdam Businessride!

Dam tot Damloop

 

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met totaal 65.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening! Ook dit jaar kun je met Team WereldOuders meelopen met de Dam tot Damloop of de Damloop by Night. Door mee te lopen onder de naam van WereldOuders zet je je in om kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een kans op een betere toekomst te geven! 

Klik hier voor meer informatie over de Dam tot Damloop!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top