Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze familiehuizen en de projecten in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Dam tot Damloop voor WereldOuders

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met meer dan 50.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar een grote happening. Team WereldOuders komt in actie op zaterdagavond 16 september tijdens de Damloop by night (8km) en op zondag 17 september tijdens de Dam tot Damloop (16 km). Doe jij mee aan de Dam tot Damloop voor WereldOuders om zo het verschil te maken voor thuisloze kinderen in Latijns-Amerika? Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande link.

Meer informatie Dam tot Damloop

Angels of Light Gala

WereldOuders organiseert op 4 november 2017 voor de zesde keer het Angels of Light Gala; hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Voor meer informatie over het Angels of Light Gala klik je op onderstaande link.

Meer informatie over het Angels of Light Gala

Nicaragua Volcano Challenge

Lever van 17 t/m 26 november 2017 een unieke sportieve prestatie, geniet van de prachtige binnenlanden van Nicaragua en maak met jouw sponsorgelden het verschil voor de kinderen in onze familiehuizen. Tijdens deze 9-daagse mountainbike tocht fiets je ruim 400 kilometer door de schitterende binnenlanden van Nicaragua en maak je kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert in familiehuizen van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Het is een reis om nooit te vergeten! Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande link.

Meer informatie Nicaragua Volcano Challenge

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top