Evenementen | WereldOuders

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze familiehuizen en de projecten in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Nicaragua Volcano Challenge

Lever van 23 november t/m 3 december 2018 een unieke sportieve prestatie, geniet van de prachtige binnenlanden van Nicaragua en maak met jouw sponsorgelden het verschil voor de kinderen in onze familiehuizen. Tijdens deze 9-daagse mountainbike tocht fiets je ruim 400 kilometer door de schitterende binnenlanden van Nicaragua en maak je kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert in familiehuizen van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Het is een reis om nooit te vergeten! Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande link.

Meer informatie Nicaragua Volcano Challenge

Angels of Light Gala

Het Angels of Light Gala van WereldOuders is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 4 november 2017 heeft voor de zesde keer het Angels of Light Gala plaatsgevonden in de Grand Ballroom van Hotel Okura Amsterdam en heeft een recordopbrengst van € 400.680,- opgehaald. 

Voor meer informatie over het Angels of Light Gala klik je op onderstaande link.

Meer informatie over het Angels of Light Gala

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top