Bijdragen met een grote gift | WereldOuders

Bijdragen met een grote gift

Overweegt u met een grote gift te investeren in de toekomst van kinderen? Fantastisch! Een grote gift brengt grote veranderingen teweeg in het leven van kwetsbare kinderen. Samen met u bekijken wij graag wat uw wensen zijn; welk(e) thema(‘s) spreken u het meeste aan en in wat voor soort project wenst u te investeren. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden van schenken. 

 “Met een grote gift maakt u écht het verschil in het leven en de toekomst van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika.”

Schenken met belastingvoordeel

Omdat WereldOuders beschikt over het ANBI keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instelling), zijn giften aan ons aftrekbaar van uw aangifte inkomstenbelasting. U kunt op verschillende manieren profiteren van dit belastingvoordeel:

1.  Onderhandse overeenkomst; voor periodieke giften met een looptijd van minimaal 5 jaar. 
2. Fonds op Naam; voor giften vanaf € 50.000 over een periode van 5 jaar.
3. WereldOuders opnemen in uw testament

Projecten op maat

Voor grote giften vanaf € 10.000 kijkt uw persoonlijke relatiemanager graag samen met u naar een manier om dit zo te besteden dat het direct bijdraagt aan een thema of specifiek project dat u na aan het hart ligt. U ontvangt een op maat gemaakt projectvoorstel en u wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van alle relevante ontwikkelingen.

Voor vragen of het maken van een afspraak om verder te praten over een grote gift kunt u contact opnemen met onze relatiemanager:

Margret van Gaalen - margret@wereldouders.nl

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top