Ga jij aan de slag in een van onze programma's? | WereldOuders

Ga jij aan de slag in een van onze programma's?

WereldOuders is altijd op zoek naar young professionals die in een van de negen landen waar we actief zijn, het team van lokale medewerkers gedurende een periode van een jaar willen ondersteunen vanuit hun eigen vakgebied. De programma's worden geleid door lokale medewerkers van onze partnerorganisatie NPH, ondersteund door vrijwilligers uit Europa en Noord-Amerika. 

Onze programma's zorgen voor de basisbehoeften van kinderen zoals onderdak, voeding en onderwijs. Vrijwilligers worden ingezet voor de aanvullende zorg zoals psychologische hulp, creatieve therapie, tandartsbehandelingen, verpleegkundige zorg, fysiotherapie, remedial teaching, sportevenementen en spraaktherapie. Omdat onze kinderen gebaat zijn bij stabiliteit en zekerheid, worden de vrijwilligers die in onze programma's gaan werken voor minimaal een jaar aangenomen. Voordat ze aan het werk gaan in het programma doen vrijwilligers vaak een intensieve cursus Spaans bij een taalschool in het land waar ze gaan werken.

WereldOuders neemt de kost en inwoning van de vrijwilligers in het programma voor haar rekening en betaalt voor de vrijwilligers de ziektekosten- en andere verzekeringen. Ook is er een kleine maandelijkse onkostenvergoeding. Alleen de reis wordt door de vrijwilligers zelf betaald. WereldOuders zoekt goede vrijwilligers, young professionals die door hun inzet en achtergrond een belangrijke bijdrage kunnen leveren binnen onze programma's We zoeken geen vrijwilligersprojecten voor mensen die vakantiewerk zoeken in een weeshuis! De selectie van onze vrijwilligers is streng en het belang van onze kinderen staat hierbij voorop. 

We zijn op dit moment hard op zoek naar professionals in verschillende functiegebieden (zie overzicht vacatures hiernaast), die Spaans spreken (of dit willen leren) en per 1 juli 2020 kunnen starten. 

Meer weten over de voorwaarden, sollicitatieprocedure en/of ervaringen lezen van andere vrijwilligers? Klik dan hier of en mail voor al je vragen naar margreet@wereldouders.nl!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top