Brief van José uit de Dominicaanse Republiek | WereldOuders

Brief van José uit de Dominicaanse Republiek

José woont in ons programma in de Dominicaanse Republiek. Hij schreef een brief waarin hij vertelt hoe hij bij WereldOuders is komen wonen en hoe het met hem gaat tijdens de coronapandemie. Lees zijn brief hieronder.

"Beste wereld,
Mijn naam is José en ik ben zestien jaar oud. Ik hoop dat het goed met jullie gaat! Ik schrijf deze brief om wat meer over mezelf te vertellen en te laten weten hoe het met mij gaat tijdens deze coronapandemie.

Tweede familie
Laat ik beginnen met vertellen hoe ik bij WereldOuders ben komen wonen. Dat is een erg verdrietig verhaal. Toen ik acht jaar was overleed namelijk mijn moeder. Doordat niemand toen meer voor mij kon zorgen, kwam ik via via bij WereldOuders terecht. Inmiddels ben ik erg blij dat ik bij WereldOuders woon omdat ik hier de steun krijg die ik nodig heb, van mensen die ik zie als mijn tweede familie!

Frustratie en onzekerheid
Helaas heb ik door de pandemie mijn middelbare school niet af kunnen maken. Dat is erg frustrerend! Ook heb ik een aantal maanden verschillende vrienden en familieleden niet gesproken. Ik doe mijn best om positief te blijven maar het is moeilijk. Ik hoop dat het virus snel weggaat en dat ik mijn vrienden en familie snel weer kan zien.

Sponsorouders
Ik wil mijn sponsorouders bedanken voor de steun die ze mij geven, ondanks deze pandemie. Mijn sponsorouders voelen voor mij als een familie. Een familie waar ik op kan bouwen. Ik heb sponsorouders in zeven verschillende landen, van alle leeftijden, en hou van ze allemaal!

Verlies de hoop niet in deze moelijke tijden!

Liefs,
José"

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top