Businessride brengt Zuidas in beweging | WereldOuders

Businessride brengt Zuidas in beweging

Vrijdag 25 mei vond de tweede editie van de Zuidas Businessride plaats. Ruim 100 deelnemers verruilden hun strakke pakken en hippe outfits voor een wielrenpak en fietsten mee met een toertocht van 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. 

Deze sportieve uitspatting op de vrijdagmiddag viel in de smaak op de Zuidas. Met ruim 100 deelnemers vanuit verschillende bedrijventeams zoals CBRE, G&S Vastgoed, World Trade Center Amsterdam, Celanese, Engel & Völkers, Vistra, Stroeve Lemberger en Fox-IT was ook deze tweede editie succesvol. “Volgend jaar weer” was een veelgehoorde kreet. 

De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville. Het vertrek- en eindpunt was op de Amsterdamse Zuidas. De toer voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Uithoorn en Vinkeveen. Na afloop van de tourtocht was er een drukbezochte netwerkborrel in en op het terras van restaurant à Deauville, waarbij in de zon onder het genot van een hapje en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

De opbrengst van de Zuidas Businessride van ruim €8.000 euro, gaat naar extra steun voor educatie van kinderen in Bolivia! 

Klik hier om de foto's te bekijken van de Zuidas Businessride en kijk hieronder naar de aftermovie van deze succesvolle en zonnige tweede editie!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top