Coronavirus: situatie Latijns-Amerika, onze programma's en kantoor | WereldOuders

Coronavirus: situatie Latijns-Amerika, onze programma's en kantoor

Het coronavirus treft ook Latijns-Amerika en verschillende landen waarin WereldOuders actief is. Sinds dit weekend loopt het aantal geregistreerde besmettingen snel op. Tot nu toe zijn er vijf doden gemeld in Latijns-Amerika. Meerdere landen hebben het luchtruim gesloten vanuit Europa. Er zijn op dit moment, van de negen landen waarin wij actief zijn, besmettingen gemeld in zes landen, namelijk Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Bolivia en de Dominicaanse Republiek.

Situatie programma's WereldOuders
Het Coronavirus heeft onze programma's nog niet bereikt. Uiteraard doen we er alles aan om het virus buiten de deuren van onze programma's te houden en onze kinderen te beschermen. Hiervoor zijn al verschillende maatregelen genomen. Zodra wij meer informatie hebben vanuit onze programma's dan stellen wij u hiervan op de hoogte!

Kantoor WereldOuders
Door de situatie rondom het Coronavirus neemt WereldOuders maatregelen om de gezondheid van haar werknemers te waarborgen. Ons gehele team zal vanuit huis werken om verdere besmettingsrisico'sa te voorkomen. Gedurende deze periode is onze telefoonlijn beperkt bereikbaar en zullen we alle vragen via e-mail behandelen. We vragen om begrip en excuses voor het ongemak. 

Kijk hiernaast bij 'Contact' hoe u ons kunt bereiken!

Bron: NOS, NRC

Laatst bijgewerkt: 16 maart 2020

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top