Dreigend voedseltekort Latijns-Amerika; hoe hebben wij uw donatie besteed? | WereldOuders

Dreigend voedseltekort Latijns-Amerika; hoe hebben wij uw donatie besteed?

Kinderen Guatemala voedselpakket

De afgelopen maanden heeft WereldOuders via onder andere een digitale nieuwsbrief en via social media geld opgehaald voor voedselpakketten voor gezinnen in Latijns-Amerika. Dit is hard nodig aangezien Latijns-Amerika het epicentrum is van de coronapandemie, met meer dan zes miljoen besmettingen en 200.000 doden. Dit zorgt voor een groot voedseltekort. Vele mensen raken hun baan kwijt en dit betekent in een continent als Latijns-Amerika, zonder sociaal en financieel vangnet, vaak geen eten!

Met de voedselpakketten actie hebben wij €15.000* opgehaald waarmee we, in deze tijden van crisis, 1.000 voedselpakketten konden uitdelen aan gezinnen in Latijns-Amerika. Heel veel dank voor alle donaties! 

Ondanks het mooie bedrag wat we hebben opgehaald blijft de coronacrisis in Latijns-Amerika voortduren en blijft er geld nodig om gezinnen in nood te helpen! Help daarom mee en doe een donatie via onze projectensite! Met elke donatie van €15 kunnen wij een gezin twee weken van een voedselpakket voorzien.

In onderstaande video een bedankje uit Guatemala voor WereldOuders en daarmee aan iedereen die een donatie heeft gedaan! Heel veel dank!

* Er staat momenteel in totaal meer dan €24.000 op de teller. Klik op het nieuwsbericht in de sidebar om te lezen wat we met de eerste €9.000 hebben gedaan.

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top