Fiets mee met de Zuidas Businessride voor WereldOuders! | WereldOuders

Fiets mee met de Zuidas Businessride voor WereldOuders!

Op vrijdag 24 mei organiseert WereldOuders, samen met Reessjurts en Restaurant à Deauville, de derde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. De tocht bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer en is de ideale manier om samen met je collega's individueel sportief je weekend te beginnen!

Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam (max. 15 personen per bedrijfsteam) mee te fietsen met de Zuidas Businessride. Daarnaast kun je kiezen voor deelname inclusief of exclusief lunch. De kosten voor deelname inclusief lunch bedragen €45 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en koffie of thee en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Ook kun je je inschrijven voor deelname exclusief lunch. De kosten hiervoor bedragen €37,50 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je je van al het bovengenoemde; exclusief de lunch. Of je nou kiest voor inschrijving inclusief of exclusief lunch; de kosten blijven gelijk ongeacht of je als individu of als team inschrijft!

Van elke inschrijving gaat €25 euro direct naar WereldOuders; organisator en het goede doel van deze tocht. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar het huisjesproject in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. In sloppenwijk Cité Soleil leven honderduizenden mensen in onmenselijke omstandigheden. WereldOuders vindt dat geen kind mag opgroeien in onveiligheid. Daarom bouwen we, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie. Lees hier meer over het huisjesproject in Haïti. 

Daag jezelf en je collega's uit en fiets op 24 mei mee met de Zuidas Businessride voor WereldOuders! Klik hier voor meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijven! 

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top