Geen croissantjes maar maistortilla’s deze zomervakantie | WereldOuders

Geen croissantjes maar maistortilla’s deze zomervakantie

Annabelle en Babette Lemberger (5 en 3 jaar) uit Hilversum en Milo en Kai van den Eerenbeemt (10 en 6 jaar) uit Rijswijk gingen deze zomervakantie niet naar de camping in Frankrijk maar brachten hun vakantie door bij ons kindhulpprogramma in Honduras. Geen croissantjes maar maistortilla’s dus deze zomervakantie. Waarom? Omdat hun ouders, Pauline Lemberger en Fried-Jan van den Eerenbeemt, in Honduras voor WereldOuders aan het werk gingen!

Pauline Lemberger, de moeder van Annabelle en Babette, is directeur van WereldOuders. Zij zag deze reis, zoals ze zelf zegt, "als een uitgelezen kans om mijn kinderen te laten zien dat de luxe van Nederland niet vanzelfsprekend is". Pauline bezocht ons kindhulpprogramma in Honduras met haar gezin en samen met Fried-Jan van den Eerenbeemt en zijn gezin en collega Evert Bazuin. Fried-Jan, vader van Milo en Kai, is Creative Director van Crossmarkpictures. Crossmarkpictures is een videoproductiebedrijf dat al jaren verbonden is aan WereldOuders. Een van de doelen van deze reis was daarom dan ook om in Honduras videomateriaal te maken om het werk van WereldOuders in Honduras zichtbaar te maken.

Kindhulpprogramma Honduras
In het kindhulpprogramma in Honduras wonen 411 kinderen. Sommigen zijn wees en andere kinderen komen uit kwetsbare gezinnen waardoor hun ouders of familieleden niet voor hen kunnen zorgen. In de programma’s van WereldOuders krijgen deze kinderen een liefdevol thuis, én de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en zich te ontplooien als sterke en zelfstandige volwassenen. De kinderen krijgen naast liefde en aandacht ook medische zorg en gaan naar school. WereldOuders ondersteunt in Honduras ook bijna 700 kinderen in de gemeenschap die wel gewoon bij hun ouders wonen.

Heel veel dank Fried-Jan en familie van den Eerenbeemt, Evert Bazuin en Crossmarkpictures, voor al het werk wat jullie in Honduras voor ons gedaan hebben!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top