Goederen doneren aan WereldOuders | WereldOuders

Goederen doneren aan WereldOuders

Corona heeft veel dingen veranderd, sommige tijdelijk, andere blijvend. Ook WereldOuders heeft dit jaar nieuwe wegen moeten inslaan om genoeg inkomsten te genereren. En af en toe worden we blij verrast door een heel goed idee van een van onze donateurs.

Het gezin van deze WereldOuders donateur ging verhuizen en had een aantal instrumenten in bezit die al even niet meer werden bespeeld. Eigenlijk wilde hij deze spullen niet meenemen naar het nieuwe huis. Omdat het hele gezin WereldOuders al jaren een warm hart toe draagt mochten wij de digitale vleugel, een gitaar met versterker en een prachtig drumstel komen ophalen. WereldOuders heeft deze mooie instrumenten tijdelijk opgeslagen en vervolgens verkocht voor bijna € 10.000. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

Naast een prachtige donatie in natura heeft deze donateur ons dus ook op een heel goed idee gebracht; wellicht zijn er meer donateurs die spullen in huis hebben waar ze vanaf willen. Wij komen niet uw zolder opruimen en hebben geen mankracht voor een garagesale. Ook sturen wij vanwege transportkosten geen goederen naar onze projecten.

Maar heeft u spullen van waarde die u kwijt wilt en waarmee u met de verkoop tegelijkertijd onze projecten steunt? Mail dan naar info@wereldouders.nl, of bel ons via 035-6264578. Dan komen we ze graag bij u ophalen!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top