Met trots presenteren wij ons nieuwe WereldOuders Magazine | WereldOuders

Met trots presenteren wij ons nieuwe WereldOuders Magazine

WereldOuders wordt volwassen! Onze nieuwe strategische koers en positionering sluit naadloos aan op onze ijzersterke pay-off: We are family. Bij een volwassen organisatie hoort een volwassen magazine. Vanaf nu ontvangen onze relaties en donateurs dit magazine dat aandacht besteedt aan de verschillende landen waarin we actief zijn, onze visie en onze kinderen. 

In dit eerste magazine praten we u bij over het NPH OneFamily-programma, de strategische koers van onze internationale partner NPH. Hierbij verschuift de focus naar het herenigen van de kinderen in onze familiehuizen met hun biologische familie op basis van een aantal programma’s. Met als doel: zowel de kinderen als hun gemeenschap structureel te versterken.

Dat we al langer verder kijken dan de familiehuizen, leest u ook in het interview met twee mannen die bij ons opgroeiden in Haïti en zich nu inzetten voor hun NPH-familie. 

Nieuwsgierig? Lees hier onze magazines online! 

Als je het magazine nog niet ontvangt en het graag per post wilt ontvangen stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@wereldouders.nl. 

 

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top