Nieuwe pick-up truck voor programma Haïti | WereldOuders

Nieuwe pick-up truck voor programma Haïti

Ons programma in Haïti heeft sinds vorige week een nieuwe pick-up truck! Deze truck is gefinancierd door de fantastische donaties van verschillende donateurs en bedrijven.

In Haïti is ons programma en de bijbehorende school gelegen in het bergdorp Kenscoff. De hoeveelheden voedsel om alle kinderen te kunnen voorzien zijn te groot om lokaal in te kopen, waardoor eten meerdere keren per week ingekocht wordt op de markt in Port-au-Prince. Dit wordt met een pick-up truck gedaan. De oude pick-up truck van het programma was erg verouderd en in zeer slechte conditie, waardoor deze sinds eind oktober niet meer reed. Dit zorgde voor het probleem dat men niet wist hoe men de grote hoeveelheden eten naar het programma kon krijgen. Het was daarom van groot belang dat de pick-up truck vervangen werd, om dit probleem op te lossen en de kinderen in het programma dagelijks weer van een gezonde maaltijd te kunnen voorzien!

WereldOuders startte hierop een actie om geld op te halen voor een nieuwe pick-up truck. Deze nieuwe pick-up truck moest bestand zijn tegen de slechte wegen in Haïti en de capaciteit hebben om voldoende eten te kunnen vervoeren. Door verschillende donaties van donateurs en bedrijven kon de nieuwe pick-up worden gerealiseerd.

We willen bij deze iedereen hartelijk danken die een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van een nieuwe pick-up truck! In het speciaal willen we autobedrijf Behrmann Motors uit Port-au-Prince bedanken, die naast een gesponsord bedrag er ook voor heeft gezorgd dat de auto tijdens de donateursreis van collega's Finke, Anoek en Pauline, overhandigd kon worden aan het programma. Hartelijk dank!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top