Online WereldOuders borrel en bingo groot succes | WereldOuders

Online WereldOuders borrel en bingo groot succes

Dit jaar kon het jaarlijkse WereldOuders Gala niet doorgaan. In plaats daarvan organiseerde WereldOuders op 7 november voor de trouwe galagasten (én hun kinderen) de WereldOuders online Borrel en Bingo. Net als ons gala was ook dit een mooie warme familie-avond, waar ongeveer 100 gezinnen aan meededen. We kijken vol trots terug op deze eerste editie waarin het ons is gelukt om, zonder gala, op een bijzondere manier gezinnen met elkaar te verbinden!

De opbrengst van de online borrel en bingo gaat onder andere naar een nieuwe ambulance voor het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti. Daarnaast droegen gasten met het kopen van bingokaarten bij aan voedselpakketten voor kwetsbare gezinnen in Latijns-Amerika. 

Heel veel dank aan iedereen die deel nam aan deze eerste editie en in het speciaal bedanken wij: Frits Sissing, Jeroen en Dany van der Boom, Bingo team van Bas Bovelander, Rolf Sanchez, Frank Evenblij, Evelien de Bruijn, Junior Zegger en Goochelaar Marc van MM Magic. In het speciaal veel dank Crossmarkpictures geweldig dat jullie dit event belangeloos mogelijk hebben gemaakt vanuit jullie studio in Den Haag. Ook dank aan onze trouwe sponsoren: Identity Games, Hotels van Oranje, Hanneke Setz, Blond Amsterdam, Lucky & Tiger en NOC NSF.

Bekijk de WereldOuders online borrel en bingo hieronder terug:

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top