Oscar ontmoet sponsorkindje tijdens Volcano Challenge | WereldOuders

Oscar ontmoet sponsorkindje tijdens Volcano Challenge

Sponsorkind

Oscar Bulthuis is al negen jaar wereldouder van Maria Fernanda uit Nicaragua. In november 2017 fietste hij mee met de Nicaragua Volcano Challenge, om met eigen ogen het werk en de projecten van WereldOuders te zien én om zijn sponsorkindje te ontmoeten.

“In november 2016 kwam ik aan in het programma Casa Padre Wasson, het startpunt van de Nicaragua Volcano Challenge. De volgende ochtend maakten we kennis met de kinderen. Eentje kwam mij erg bekend voor. “Ben jij Maria Fernanda?, vroeg ik in mijn beste Spaans. “Si”, zei ze. En ze vroeg of ik dan misschien Padrino Oscar was. “Si”, zei ik. Een hartelijke, maar toch een beetje onwennige knuffel volgde. Dit was dus het meisje dat wij al negen jaar steunen. Wat leuk haar in levende lijve te zien! Die dag maakten wij een eerste korte fietstocht en ’s avonds was er een feestavond met zang en dans, aangekondigd door... Maria Fernanda. Ze deed het goed en ik glom van trots: dat is mijn sponsorkindje!

Wat volgde waren vijf prachtige mountainbikedagen door een geweldig Nicaragua. De voorlaatste dag kwamen we nog even terug in het programma om vanaf daar aan de laatste etappe te beginnen. We werden als helden toegejuicht en uitgezwaaid door de kinderen en de staf! Ik vond de Nicaragua Volcano Challenge een prachtige, unieke en verrijkende ervaring. Mocht je de kans hebben: ga aanstaande november mee!”

De Nicaragua Volcano Challenge vindt plaats van 17 t/m 26 november. Meer informatie op www.volcanochallenge.com.

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top