Professionals weer welkom in onze projecten | WereldOuders

Professionals weer welkom in onze projecten

Normaliter start twee keer per jaar een nieuwe groep professionals in onze projectlanden om daar gedurende minimaal een jaar de lokale staf te ondersteunen met hun specifieke kennis en vaardigheden. Het lokale team van medewerkers voorziet namelijk wel in de basisbehoeften van de kinderen maar gekwalificeerde vrijwilligers zijn onmisbaar om de kinderen bijvoorbeeld bepaalde extra zorg te kunnen bieden zoals remedial teaching, fysiotherapie, gezondheidsvoorlichting, creatieve therapie, psychologische ondersteuning en tandartsbehandelingen. Ook vervullen onze vrijwilligers vaak coördinerende functies.

Vanwege corona heeft het vrijwilligersprogramma lange tijd stilgelegen. Na het invoeren van een scala aan veiligheidsmaatregelen voor de kinderen en werknemers kunnen we nu het vrijwilligersprogramma weer opstarten. Per januari en in juli 2021 zijn professionals, weliswaar onder strenge voorwaarden, weer welkom om te komen werken in onze projecten.

Interesse? Bekijk dan de vacatures hiernaast en kijk voor meer informatie op onze vrijwilligerspagina of mail naar margreet@wereldouders.nl!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top