Programma Peru viert 13e verjaardag | WereldOuders

Programma Peru viert 13e verjaardag

Afgelopen maand was het dertien jaar geleden dat ons programma in Peru zijn deuren opende. Dit werd gevierd met een feestelijke dag vol met verschillende activiteiten, spelletjes, eten en vooral veel plezier.

De verzorgers, vrijwilligers en overig personeel waren al een tijdje druk bezig met de voorbereidingen voor deze feestelijke dag en hadden verschillende activiteiten voorbereid. 

De dag begon met een familiefoto van alle kinderen samen met de verzorgers. Iedereen droeg hierbij rode shirts en had een grote glimlach op het gezicht, waardoor het een vrolijke bedoeling was (zie bovenstaande foto). Vervolgens was het tijd voor spelletjes. Door een zestal spectaculaire spellen, waarbij de kinderen erg enthousiast waren en het zichtbaar naar hun zin hadden, leerden ze het belang van samenwerken.

Na de spelletjes kregen de kinderen een Zumba les van een van de vrijwilligers uit het programma, waarbij de kinderen verschillende danspasjes leerden. Na de Zumba les was het tijd voor een welverdiende lunchpauze met een heerlijke lunch. De pauze werd afgesloten met een speech van de directeur van het programma en het bekendmaken van de winnaars van die ochtend. 

In de middag voetbalden of volleybalden de kinderen met elkaar, terwijl de jongste kinderen een Kerstshow bijwoonden met spelletjes, zang en dans. Na de middag was de viering van het dertienjarig bestaan voorbij.

Het was een erg leuke dag die de kinderen niet snel zullen vergeten!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top