Recordopbrengst van €400.680,- voor het Angels of Light Gala 2017 | WereldOuders

Recordopbrengst van €400.680,- voor het Angels of Light Gala 2017

 Fotocredits: Albert den Iseger

De zesde editie van het WereldOuders Angels of Light Gala, dat zaterdag 4 november plaatsvond in de Grand Ballroom van Hotel Okura Amsterdam heeft het prachtige bedrag van € 400.680,- opgebracht.

We are family was het thema van de avond. Familie is er in veel vormen en maten. Biologische familie, samengestelde families, vrienden die als familie zijn en familiehuizen. Ze hebben één ding gemeen: je voelt je er veilig, geliefd en beschermd. Dankzij hen kun je de wereld aan. WereldOuders geeft kinderen die het hard nodig hebben dit familiegevoel terug. Dat doen we niet alleen, maar met onze eigen grote familie van vrienden, donateurs, sponsoren, bedrijfspartners en gala gasten. De opbrengst van het Angels of Light Gala 2017 gaat dan ook naar projecten rondom het thema familie in de negen landen waar WereldOuders actief is.

Het geld gaat naar onderwijs, nieuwe bedden in de familiehuizen, de bouw van woningen en de algemene financiering van zorg, onderwijs, huisvesting en begeleiding. Maar ook naar knuffels. “Natuurlijk gaat het om wonen, veiligheid, onderwijs en zorg. Maar we vinden het essentieel om bovenop die basisbehoeften met liefde en aandacht de kinderen te begeleiden. En daar horen ook knuffels bij”, zegt  Pauline Lemberger.

Ook steunt WereldOuders de families in de kansarme sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. Met de opbrengst van de veiling kunnen er 6 nieuwe huizen worden gebouwd. Door te werken aan het verstevigen van de thuisbasis in deze kansarme wijk, kunnen kinderen in een stabielere, veilige omgeving bij hun eigen families opgroeien. 

Het Angels of Light is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin. Dit jaar presenteerde Julian Gerschtanowitz het gala, met zijn vader Winston als side-kick en trad Jeroen van der Boom op met zijn zoon Luuk. Naast spetterende optredens van Jeroen en Luuk van der Boom, Maan, Johnny de Mol, kindercorrespondent Tako Rietveld, onze ambassadeurs Frits en lotje Sissing en Tim Immers, werden unieke ervaringen geveild van aanbieders als Schaap Citroen, Tony Chocolony en Max Verstappen. De veiling werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond en veilingmeester Junior Zegger.

Deze zesde editie werd mede mogelijk gemaakt door sponsoren  Reclamebureau Epidemie, Drukkerij Tromp, ROC TOP, Koolhaas Concepts, Crossmark Pictures, Hotel Okura Amsterdam en ACS Audiovisuals.

Heel veel dank aan alle gasten, tafelkopers, artiesten, vrijwilligers, sponsoren en partners die hebben bijgedragen aan dit unieke familiegala!

We Are Family!

Kijk hier een fotoimpressie van de avond

Foto: Albert den Iseger

 

 

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top