Samenwerking WereldOuders en Lot of Happiness | WereldOuders

Samenwerking WereldOuders en Lot of Happiness

Samenwerking Lot of Happiness en WereldOuders

WereldOuders is aangesloten bij Lot of Happiness, een loterij die goede doelen steunt die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten.

Vanaf nu kun je meespelen met Lot of Happiness en ons steunen. Wanneer je een lot koopt (à €12,50) en meespeelt voor WereldOuders doneer je elke trekking minimaal 40% van je inleg aan ons. Daarnaast maak je ook kans op geweldige prijzen tot wel 1 miljoen euro!

Over Lot of Happiness
Lot of Happiness steunt goede doelen die het verschil maken voor kinderen. Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen. Helaas is dit recht niet voor alle kinderen weggelegd. Ze zijn soms ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of krijgen geen kans om zich te ontwikkelen. Met z'n allen kunnen we hier iets aan doen! Door mee te spelen met de Lot of Happiness loterij en hiermee jouw favoriete goede doel te steunen, maken we samen kinderen blij.

Meespelen voor WereldOuders
Speel mee voor WereldOuders met de Lot of Happiness loterij! Een lot kost €12,50 en er zijn zestien trekkingen per jaar. Meespelen is eenvoudig en kan via https://www.lotofhappiness.nl/wereldouders!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top