Inspirerende lezing Dr. Gautier op 30 augustus | WereldOuders

Inspirerende lezing Dr. Gautier op 30 augustus

Dr Gautier St. Damien Kinderziekenhuis Haïti

WereldOuders organiseert op maandag 30 augustus, van 16:00-18:00 uur, een inspirerende lezing over Haïti van Dr. Jacqueline Gautier, directeur van het St. Damien kinderziekenhuis en St. Kay Germaine project in Haïti.

Meer dan tien jaar na de alles verwoestende aardbeving, verkeert Haïti nog altijd in een aanhoudende economische, politieke en onvoorspelbare gezondheidscrisis. Door de moord op president Jovenel Moïse begin juli dreigt het toch al instabiele Haïti verder af te glijden in chaos en geweld. Op 14 augustus trof een zware aardbeving het land. Duizenden mensen kwamen om het leven en tienduizenden raaktne gewond. Daarnaast werden vele huizen werden verwoest en is de schade erg groot. 

Wil je weten wat de huidige uitdagingen zijn op het gebied van gezondheidszorg in Haïti? Ben je benieuwd naar hoe wij omgaan met de nijpende situatie om patiënten de beste zorg te kunnen bieden? Kom dan naar deze interessante lezing van Dr. Gautier! Ook Robert Simons, voormalig verpleegkundig bestuurder van het Emma Kinderziekenhuis, deelt zijn ervaringen tijdens deze lezing.

Datum: Maandag 30 augustus 2021
Tijd: 16.00 – 18.00 uur, aansluitend een borrel
Locatie: Sociëteit 'De Unie', 's-Gravelandseweg 57, 1217 EH Hilversum

Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan met Dr. Gautier, de heer Simons en andere geïnteresseerden. Meld je nu aan via info@wereldouders.nl onder vermelding van 'Haïti lezing'. Half augustus sturen wij je aanvullende informatie toe.

Bekijk voor meer informatie over het St. Damien Kinderziekenhuis de video hieronder:

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top