Speciale gast in familiehuis Mexico | WereldOuders

Speciale gast in familiehuis Mexico

Bisschop Castro

Een speciale gast in het familiehuis in Mexico. Ramón Castro Castro, bisschop van Cuernavaca, bracht eind mei een bezoek aan familiehuis Casa San Salvador waar hij tijd doorbracht met de kinderen, de kliniek en school bezocht en woorden sprak ter inspiratie voor de werknemers en vrijwilligers.

Het bezoek begon om tien uur ’s ochtends met het bekijken van de kliniek. Hier maakte de bisschop kennis met de werknemers en de patiënten. Vervolgens ging de bisschop naar de cafetaria waar hij samen met kinderen van verschillende leeftijden ging ontbijten.

Bisschop Castro bezocht ook de school waar hij een groepsdiscussie bijwoonde met leraren, verzorgers, vrijwilligers en het bestuur van het familiehuis. Het belangrijkste onderwerp wat de bisschop deelde tijdens deze discussie was dankbaarheid. Hij moedigde iedereen in het familiehuis aan om dankbaar te zijn voor wat ze hebben zoals de aanwezigheid van mensen van wie ze houden, het werk wat ze doen en de kleine alledaagse dingen.  

Aan het einde van het bezoek namen de kinderen afscheid van de bisschop en gaven hem tekeningen om hem te bedanken voor zijn bezoek. Hierna vertrok de bisschop uit het familiehuis.

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top