Succesvolle eerste editie Rotterdam Businessride | WereldOuders

Succesvolle eerste editie Rotterdam Businessride

Na drie succesvolle fietstochten vanaf de Zuidas in Amsterdam, vond op vrijdag 27 september de allereerste editie plaats van de Rotterdam Businessride. 30 deelnemers, verdeeld over vijf verschillende bedrijventeams van CBRE, People Business, Identity Games, de ZorgSpecialist en CitizenMovement, fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. "Volgend jaar weer!” was een veelgehoorde kreet.

De opbrengst van de Rotterdam Businessride was €7.761! Een groot deel hiervan gaat naar het huisjesproject van WereldOuders in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. In deze sloppenwijk bouwt WereldOuders, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie.

De Rotterdam Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts en citizenM Hotels. Het vertrek- en eindpunt was het citizenM Hotel aan het Gelderse plein in Rotterdam. De toer voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Krimpen aan de IJsel, Nieuwerkerk aan de IJsel en Gouda. Na afloop van de toertocht was er een netwerkborrel op de eerste verdieping van het CitizenM hotel, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

Wij danken alle deelnemers, sponsoren en partners voor hun inzet en enthousiasme!

Klik hier om de foto's van de Rotterdam Businessride te bekijken.


Foto boven bericht: © Esther Cammelot

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top