Vierde editie Businessride brengt Zuidas in beweging | WereldOuders

Vierde editie Businessride brengt Zuidas in beweging

Vrijdag 10 september vond de vierde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 70 deelnemers, verdeeld over acht verschillende bedrijfsteams van onder andere hoofdsponsor CBRE, Engel & Völkers en People Business, fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Met de tocht hebben we dit jaar €14.245,- opgehaald. Een fantastisch bedrag wat gaat naar noodhulp na de zware aardbeving in Haïti.

De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Kras Sport, Reessjurts en Eurest. Nadat door de coronapandemie de tocht vorig jaar niet door kon gaan, kon er dit jaar gelukkig weer gefietst worden. Het vertrek- en eindpunt was op de Amsterdamse Zuidas. De tocht voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Uithoorn en Vinkeveen. Na afloop van de toertocht was er een drukbezochte netwerkborrel in Restaurant à Deauville, waarbij onder het genot van een hapje (verzorgd door Taco Mundo) en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

Aan iedereen die heeft mee gefietst; heel veel dank voor jullie deelname en enthousiasme. Wij hebben van jullie genoten! Ook willen we bij deze alle sponsoren en partners heel erg bedanken.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Zuidas Businessride 2019, gemaakt door Crossmarkpictures:

Foto boven bericht: Cynthia van Dijke

FacebookTwitterEmail
Back to top