WereldOuders Island Challenge gecanceld | WereldOuders

WereldOuders Island Challenge gecanceld

WereldOuders heeft besloten om dit jaar de Island Challenge in de Dominicaanse Republiek niet door te laten gaan. De afgelopen acht jaar hebben we met veel plezier de Challenge georganiseerd in Nicaragua (2011 t/m 2017) en in de Dominicaanse Republiek (2018). Door de Challenge hebben we mensen op een leuke en sportieve manier kennis laten maken met onze projecten in Latijns-Amerika. 

We zijn alle deelnemers enorm dankbaar die de afgelopen acht jaar mee hebben gedaan aan de Challenge, in Nicaragua of de Dominicaanse Republiek. Samen hebben we geweldige avonturen beleefd, herinneringen opgebouwd en vrienden gemaakt. Dit blijven we doen maar dan voor nu wat dichter bij huis. Zo organiseren we dit jaar alweer de derde editie van de Zuidas Businessride; een racefiets toertocht met start en finish op de Amsterdamse Zuidas. Klik hier voor meer informatie over de Zuidas Businessride!

Wij sluiten niet uit dat we in de toekomst nog eens een mountainbiketocht in een van onze projectlanden gaan organiseren. Hiervan houden we je uiteraard op de hoogte!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top