WereldOuders Island Challenge volbracht! | WereldOuders

WereldOuders Island Challenge volbracht!

Wat zijn wij trots op onze bikers! Van 23 november tot en met 1 december 2018 fietsten zij de WereldOuders Island Challenge; een mountainbikereis van 400 kilometer, vol pittige beklimmingen en heftige afdalingen door de binnenlanden van de Dominicaanse Republiek. Tijdens de reis bezochten zij programma Casa Santa Ana van WereldOuders, om zo met eigen ogen te zien waar hun opgehaalde sponsorgeld aan wordt besteed! 

De WereldOuders Island Challenge is een uitdagende mountainbiketocht waarbij de deelnemers op een bijzondere en sportieve manier de projecten van WereldOuders en het land leren kennen. Ze ontmoeten de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet en logeren in programma Casa Santa Ana. In totaal haalde de groep een bedrag van ruim €33.500 op aan sponsorgeld, dat zij met hun uitdaging wisten te werven. Dit geld komt ten goede aan het programma.

Tijdens de reis fietsten de deelnemers 400 kilometer in zes fietsdagen; van San Pedro de Marcoris via onder andere Las Galeras, Sanchez en Constanza naar de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek; Santa Domingo. De route bestond uit tracks door het tropisch regenwoud, langs het strand, bergachtig gebied met grote keien en door de dichtbeboste paden. Het grootste gedeelte van de tracks was hierbij onverhard. De WereldOuders Island Challenge is een ultieme combinatie van sportief bezig zijn en goed doen en is voor iedereen die genoeg wilskracht heeft om deze sportieve uitdaging aan te gaan!

De eerste inschrijvingen voor de WereldOuders Island Challenge 2019 zijn inmiddels binnen! Ook interesse om mee te fietsen? Mail dan voor meer informatie naar monique@wereldouders.nl!

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top