Testimonials | WereldOuders

Testimonials

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze organisatie, maar nog veel meer voor de kinderen in onze familiehuizen. Zaken als bijvoorbeeld remedial teaching, creatieve therapie, extra verpleegkundige zorg, fysiotherapie en tandheelkundige zorg, zijn zonder de inzet van vrijwilligers niet mogelijk.

Lees hier enkele verhalen van vrijwilligers die in een van de negen landen werkzaam zijn of zijn geweest. Mocht je contact willen opnemen met een van hen of andere vrijwilligers, laat het ons weten!

Frenck, leraar Engels in Mexico

"Wat? Geef je jouw goedbetaalde baan op? Waarom in vredesnaam?" Dat was de meest gebruikelijke reactie van vrienden en familie op mijn beslissing om voor WereldOuders/NPH in Mexico te gaan werken. Ja, het is een risico om ontslag te nemen als je 50+ bent. Ja, het is een risico om een prachtige positie bij een gerenommeerd gymnasium op te zeggen. Zal mijn nieuwe job net zo veel voldoening geven? Zal ik me kunnen aanpassen aan de Mexicaanse context? Ik weet het niet. Ik ben er echter van..

Kim, vrijwilliger in Guatemala

Kim, fysiotherapeut in Guatemala

Hallo toekomstige Held(in), 

Wie ik? Ja ik bedoel jou want je bent niet voor niets nu dit stukje aan het lezen.  Je bent geïnteresseerd om een jaar vrijwilligers werk te gaan doen in Mexico, Peru of misschien toch Guatemala? Je omgeving zal reageren met: 'Wat knap van je' en 'je bent een held!' maar weet je, de echte helden zijn de kinderen in de weeshuizen.

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top