Word wereldouder

Het is moeilijk voor te stellen hoe het is om als kind geen ouders of familie te hebben die voor je zorgen, die je naar school brengen en ervoor zorgen dat je in goede gezondheid kan opgroeien. Toch zijn er veel kinderen die niemand hebben die zich over hen kan ontfermen.

WereldOuders is familie en als wereldouder sponsor je een specifiek kind en geef je hem of haar een liefdevolle familie in Nederland. Voor de kinderen in onze familiehuizen, die allemaal een verleden kennen van angst, armoede en verlies, is het fantastisch om te merken dat er iemand in een ver land aan hen denkt en om hen geeft! Door wereldouder te worden help je een kind zijn of haar eigenwaarde terug winnen.

Bij WereldOuders is het mogelijk een specifiek kind te sponsoren. Je wordt dan letterlijk wereldouder en draagt bij aan een belangrijk deel van de zorg, opvoeding en scholing van jouw sponsorkind.

Hoe werkt het?
• Voor € 25 per maand of € 300 per jaar verander je het leven van een kind en draag je bij aan een belangrijk deel van de zorg, opvoeding en scholing van jouw sponsorkind. Dit bedrag wordt maandelijks of jaarlijks van je rekening geïncasseerd.
• Je sponsorbijdrage gaat naar jouw sponsorkind, het familiehuis en zijn of haar omgeving
• Je bouwt een bijzondere band op met jouw sponsorkind door met elkaar te schrijven of te mailen.
• Regelmatig ontvang je een update over hoe het met jouw sponsorkind gaat in zijn ontwikkeling en op school.

Veel gestelde vragen wereldouderschap

Lees hier de veel gestelde vragen en antwoorden over het wereldouderschap. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@wereldouders.nl of 035-626 4578.

Deze kinderen zoeken nog een sponsorouder.

Van wie wil jij graag wereldouder worden?

Zulima, 10 jaar uit Honduras

Land: 
Honduras
Zulima heeft extra zorg nodig. Ze heeft een terminale ziekte maar door medicijnen kan ze daar goed mee leven. Haar moeder was ook ziek en had mentale problemen, daarom kon zij niet langer voor Zulima...

Melina, 16 jaar uit Nicaragua

Land: 
Nicaragua
Melina is verstoten door haar ouders en er was geen familie die voor haar kon zorgen. Daarom heeft ze een tijdje bij een kennis gewoond, terwijl ze een permanent huis vonden voor Melina. Nu woont...

Elk kind heeft zijn eigen verhaal

Alle kinderen die bij ons wonen hebben hun eigen verhaal, hun ambities en dromen. Lees hun verhalen.

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top